Genealogie Klerkx-Ierlant

Inleiding


Deze uitdraai van een gedcom UTF-8 vanuit Aldfaer versie 10 ingelezen in Ancestor Tree Manager (ATM) met een samenstelling tot aan de 11de generatie van onze kinderen. Heb ik een totaal uitdraai gemaakt met personen van voorouders broers en zussen en aangetrouwde. In Aldfaer is een gedcom bestand gemaakt met het materiaal. Die vervolgens weer zijn ingelezen. Hiermee is nu de mogelijkheid geboden om indien ik dit wens,de recentste gegevens on line zetten met ATM zodat andere ook weer verder kunnen zoeken.

Stel het vervolgens zeer op prijs als een genealoog mij hierna ook weer van aanvullingen of correcties kan voorzien dat dit ook weer met mij word gedeeld. Zo kunnen we steeds verder samen in het verleden komen op zoek naar onze gezamelijke voorouders.

Mijn dank in deze gaat naar Iris Voswinkel van SIV Works die Ancestor Tree Manager geheel zelf heeft ontwikkeld voor haar eigen genealogie en deze ook weer deelt met andere geintereseerde genealogen. Mede door de koppeling met met materiaal ben ik in 2022 geheel om gegaan. Door het gebruiken en tonen on line wat sneller gaat dan menig Aldfaer sjabloon uitdraai.

Wel zijn alle digitale bronnen van de DTB en of notaris akten inzichterlijk gemaakt soms ook met een link waar ik wat gevonden heb of een korte uitleg met hulp verkregen van het forum van het Brabants Historisch Informatie Centrum.

En dank bij deze die mij van verdere info heeft voorzien zodat er weer verder gezocht kan worden.

Deze uitdraai via het programma Ancestor Tree Manager is voor het laatst bijgewerkt op 13 maart 2022 met ATM versie 7.4.

Het uploaden van het gehele bestand duurt langer dan het produceren van het bestand, geweldig goed gedaan.