Wanneer u u Internet Explorer of Firefox gebruikt druk dan op F11 voor een volledig scherm. Door opnieuw op F11 te drukken keert u terug naar het normale scherm.

Om de grote hoeveelheid informatie zo overzichtelijk mogelijk te presenteren verdient het de voorkeur om voor de volgende pagina's het gehele scherm te gebruiken.

Per gezin kan hier het gezin beschreven worden samen met enige historische info die specifiek betrekking heeft op dit gezin. Achtergronden met een stukje geschiedenis hoe en waar ze geleefd hebben met aanvulling van enig beeldmateriaal. Ook hier is het perkament oneindig lang voor elk gezin dat in een keer uitgerold word.

Aan de onderkant is een link te vinden op het stukje perkament verder uit te rollen op kwartiernummervolgorde.

Gebruik de bloemen aan de bovenzijde om naar de kinderen te gaan en de bloemen aan de onderzijde om naar de ouders te gaan

De stamboom in de linkerbovenhoek gaat naar een indexpagina van alle voorouders van deze proband. Hier kan je vervolgens naar een van de voorouders gaan om de geschiedenis te kunnen lezen.

Op elke pagina is een bronvermelding te vinden bij de linker foto die je per gezin in kan vullen.

Als je later zelf nog een generatie wil aanvullen kan je de laatste copieren. Hierna dien je per pagina de volgende 3 punten zelf even aan te passen. Generatie nummer met voorouderomschrijving van Opa en Oma. Het kwartiernummer van Opa en Oma en de doorlink naar de volgende pagina.

Zorg er bij de laatste pagina voor dat de doorlink terug gaat naar de indexpagina.
In de eerste 5 generaties staan dezelfde spreuken, generatie 6 en 7 hebben eigen spreuken en generatie 8 heeft alle spreuken. Deze kan je zelf naar eigen voorkeur verder uitbreiden of aanpassen.

Mijn dank gaat naar alle personen die mij geholpen hebben in deze genealogie gedurende de tijd van mijn zoektocht dat ik ermee bezig ben geweest van November 2012 tot heden November 2017. En wens iedere lezer veel leesplezier in dit oneindig lange genealogieboek dat steeds verder door de opsteller is uit te breiden.

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Lees verder op het volgende stukje perkament